My Daehan-Min Gook-Man Se

Iseng nih nulis tentang si kembar tiga Daehan, Min Gook, Man Se. Kangen udah berapa lama ga nonton mereka, tiba-tiba mereka muncul dengan sesuatu yang romantis di episode 89. Mereka dan ayahnya bikin video proposal atau video terima kasih gitu buat mamanya. Aduh, saya yang bukan mamanya aja terharu, gimana mamanya ya? Hehe. Gak ada eng sub nya nih di klip ini, tapi overall mereka bilang “thank you for marrying me”, dan “thank you for giving birth to Daehan, Min Gook, Man Se”. Aaa, so cute!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s